keskiviikko 12. helmikuuta 2014

not so happy ending..

Tänään otsikot täyttyivät lukuisista uutisista Kouvolan koulupalosta. Itse olen tosiaan opiskellut kyseisessä oppilaitoksessa pian kuusi vuotta, mutta onneksi en ollut tapahtumahetkellä paikan päällä. Muutamaa tuntia aiemmin kävin tosin koululla tekemässä ruotsin yo-kuuntelun (joka toivottavasti ei palanut muiden yo-tekstien mukana..) Kello 11.46 Pelastuslaitos sai tiedon palosta ja itse kuulin siitä heti kaveriltani ja lähdettiinkin sitten nopeasti Veeran kanssa paikan päälle. Palo sai alkunsa liikuntasalista, syttymissyystä ei ole vielä varmaa tietoa, mutta on epäilty palon lähteneen ilmastointilaitteista. 





Torstaina meillä on penkkarit, perjantaina lukion kakkosilla Wanhojen tanssit ja ensi viikolla piti koululla alkaa High School-koulumusikaalin esitys, jota oli valmisteltu viime syksystä asti. Muun muassa kaikki musikaalin lavasteet, soittimet yms. paloivat kaiken muun mukana. Meni siis hiukan suunnitelmat uusiksi, mutta pääasia on, 
että henkilövahingoilta vältyttiin. Onni onnettomuudessa, kun tuossa olisi voinut käydä helposti paljon pahemminkin.. Tavaroita saa onneksi aina uusia, mutta ihmishenkiä ei korvaa mikään.


Jotta postaus ei jäisi ihan näin ankeaksi laittelen vielä loppuun muutamia kuvia maanantailta ja tiistailta kun Sanna kävi ratsastamassa Fasulla. Henni liikutteli molempina päivinä Vikin samaan aikaan kentällä ja tuli myös neidin kanssa muutaman kerran puomeja/kavaletteja.









Maanantaina pysyteltiin ihan kavalettikorkeuksissa, mutta tiistaina Sanna pääsi hyppäämään vähän enemmän ja korkeimmillaan hyppäsivät 85cm. Kentän kunnon takia siinä ei pystynyt mitään rataa menemään, joten kehittelin ihan simppelin jumppatehtävän kahdella puomilla ja yhdellä pystyllä. Molempina päivinä käväisin lopputunnista itsekin poitsun selässä ja tiistaina otin myös muutamisen hypynkin, jotka sujuivat ihan jees! Maanantaina Henni liikutti Helkan riimuilla/kaulanarulla ja tiistaina Nea, sekä Henni liikuttivat ponin pääosin kentällä. Nea oli onnistunut tippumaankin tuolta poninviikareelta, joka oli yhtäkkiä kesken laukkasuoran päättänyt ampaista eri suuntaan.


Laatu ei ole mistään parhaimmasta päästä ja istuntakin sitäkin järkyttävämpi.. :D

Mutta pidemmittä jaaritteluitta pitänee siirtyä nyt nukkumaan, kun aamulla pitää olla koontitilaisuudessa, jossa käydään läpi tulipaloon liittyviä asioita. Palaillaan taas pian!

2 kommenttia:

  1. Miten reagoit kun kuulit palosta? Rehtori sanoi iltasanomissa että paperit olisivat kassakaapissa, jonka pitäisi kestää palo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En meinannut heti uskoa sitä todeksi, sanoin Hennalle että varmaan joku paloharjoitus tmv. Lähdettiin kuitenkin Veeran kanssa tsekkaamaan koulu ja tuli kyllä ihan järkytyksenä.. joo paperit on onneksi turvassa!

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)