maanantai 18. elokuuta 2014

live the life you love and love the life you live

Annika tosiaan liikutteli Fauskin keskiviikkona ja torstaina ja poni oli kuulemma ollut aika virtaisen oloinen. Nyt kun nämä kauheat helteet ovat helpottaneet löytyy ponistakin enemmän ruutia - no paljon liikuntaa vain! Itse liikuttelin poitsun perjantaina, että lauantaina ja tarkoitus oli jompana kumpana päivänä hiukan hyppäillä. Lauantaiksi oli kuitenkin jo pidemmän aikaa luvattu ukkosmyräkkää, niin päädyin sitten perjantaina hyppämään kun kenttäkin oli samana päivänä lanattu ja kuvaajakin oli mukana.

Soviteltiin meiän uutta sadeloimea ja oikein hyväksi todettiin! Malli ei vaan oikein meinannut malttaa olla aloillaan.

Päädyin pitkästä aikaa hyppäämään estetehtävää ilman satulaa ja oli kyllä hauskaa! Tasapainokin joutui välillä koville, kun poni innostui pomppimaan esteen jälkeen kuin kumipallo konsanaan.. :D Alkuverkkojen jälkeen tulin muutaman kerran ristikkoa ja okseria yksittäisinä verkkahypyiksi, jonka jälkeen aloin tulemaan molempia putkeen. Fasulla oli epäilemättä ainakin hirmu hauskaa, niin kuin kuskillakin ja poni hyppäsi kyllä hyvin, että innokkaasti. Yhtäkään pudotustakaan ei tullut ja paikatkin osuivat lähes joka kerralla hyvin, super poni! Loppuverkkahypyiksi tultiin tehtävää käänteisessä järjestyksessä pienemmällä korkeudella ja Fasu jaksoi vieläkin ottaa pieniä pomppuja esteen jälkeen ja nakella niskojaan - höpsö F! Loppuun venyteltiin pitkään eteen-alas, jonka jälkeen loppukävelyjen kautta talliin. Tallissa poni pääsi jalkojen kylmäykseen ja laitoin vielä linimentit jalkoihin ja arnikaa selkää, sekä tuttuun tapaan myös venyteltiin.







Lauantaina pidettiin kevyt, rento palautteleva päivä ponin kanssa eilisen hyppytreenien johdosta. Työskenneltiin alkuun hetki kentällä käynnissä, jonka jälkeen venyteltiin eteen-alas ravissa ja laukassa. Poni oli kaikinpuolin tosi mukava, kevyt ja rento ratsastaa ja venytteli myös mielellään. Kentällä menon jälkeen käytiin maastossa käppäilemässä reilu 20min lenkki. Muun muassa aurauskeppikasa oli aika jännittävä ponin mielestä, mutta siitäkin selvittiin ohi ja vieläpä ihan ehjin nahoin!



Annika kävikin Fasuilemassa nyt sunnuntaina ja huomenna (tai no tänään) suunnittelin aluksi meneväni hetken kentällä, jonka jälkeen käväisisin maastossa heittämässä jonkunlaisen lenkin. Satula-asiatkin menivät nyt uuteen uskoon, kun satula-auto ei nähtävästi tulekaan.. Olen kuitenkin ollut yhteydessä lähistöllä olevaan satulapalveluun ja laittelin heille nyt kattavia kuvia Fasun selästä ym. tarvittavia tietoja. Tavoitteena olisi päästä heti alkuviikosta hakemaan meille kasa satuloita sovitettavaksi :)


Jiihaa!

2 kommenttia:

  1. Hienosti meette! Ja ponilla näyttää olevan virtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia kommentistasi! =) Joo, poni oli vähän virtaisalla tuulella!

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)