torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvää joulua kaikille! (+ kuulumisia)


Kovin talvisia kuvia tuolla ulkona ei oikein saa kun lunta ei ole senttiäkään, mutta laitetaan tähän alkuun muutama viimevuotinen kuva josko niiden avulla päästäisiin paremmin vähän talvisempiin tunnelmiin.. :)


Viime vuoden joulumaastosta (24.12) muutama kuva, tänä vuonna jää tosin harmillisesti meiltä välistä.


Kengittäjä kävi viime viikolla kengittämässä Fasun ja saatiin samalla pohjalliset etusiin. Fasulla on sen verran ohut antura, jonka vuoksi F on arka kavionpohjistaan niin eläinlääkäri suositteli ehdottomasti pohjallisia vielä kenkien lisäksi. Toinen etunen onkin tasaisesti lämpöillyt vähän väliä, josta jo aiemmin eläinlääkärille soitinkin. Mitään muuta kuin tarkkailua ja kylmäystä ei määrätty kun poni liikkui ihan normaalisti ja mielellään, eikä arkonut, onnu tmv. Nyt viime viikolla katsottiin myös etuset läpi eikä ell keksinyt mitään muuta kuin ohuen anturan lämpöilyn syyksi. Lämpökameralla huomasi kyllä selkeän eron kavioiden välillä ja toinen kavio olikin lämpötilaltaan 13 ja toinen 26 - pieni ero! Mutta pohjallisista oli kyllä meille tosi iso apu ja vielä kun saataisiin pehmeä lumipeite niin avot.

Saatiin tosiaan aloittaa ravityöskentelyt maneesissa, n. 20min maksimissaan ravityöskentelyä + alku- ja loppuverryttelyt. Otan kuitenkin vielä vähän varman päälle ja tänään vasta ensimmäistä kertaa ravailtiin ihan kunnon ympyröitä maneesissa. Koulupenkkikin oli ponilla ensimmäistä kertaa sitten toukokuun ja kokonaisuudessaan meni kyllä yllättävän hyvin meidän ensimmäiset "kunnon" ravailut maneesissa. Fasukin pysyi jopa nahkoissaan ja oli kaikinpuolin tosi miellyttävä ja rento ratsastaa. Keskityttiin ihan vain rentouteen ja taipumiseen - vähän on poni kyllä jäykkä, mutta ihan ymmärrettävää kun vasta palaillaan 7kk tauon jälkeen takaisin treeniin. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa!

Iina kuvaili meistä muutamat ympyrät, paljon kiitoksia :)



Tallissa innostuttiin Iinan kanssa ottamaan vielä muutamia "joulukuvia" Fasusta, tosin kovin jouluisia niistä ei tullut ja meidän tonttukin vain irvisteli minkä kerkesi, mutta yritys sentään hyvä 10.

Tausta ihan hirveä, eikä mallissakaan pahemmin kehumista... Ei ehkä näin!

Tämä nyt ihan siedettävä, vaikka tupsu onkin silmässä.. :D Photarilla kun osaisi muokata talvisen taustan tilalle!


Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin oikein hyvää joulua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Vähän joo näyttää jäykältä ravaaminen, aika kipittävä askel mutta ehkä se siitä paranee ajan mittaan.

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)