maanantai 14. joulukuuta 2015

If I let the rhythm get to me, it will take all of me

Höh, eipä näy lunta täällä vieläkään, vaikka suurinpiirtein joulukuun puolessa välissä jo ollaan. Päivän pituus on tällä hetkellä alle 6h (masentavaako?) - onneksi viikon päästä päivät lähtenevät vähitellen taas pitenemään. Kirjoitusinspiraatiokin on ollut enemmän ja vähemmän kadoksissa, mutta annettakoon se anteeksi. Väkisin kun ei kannata alkaa tekstiä kirjoittamaan ja eiköhän aika monella meistä ole välillä ollut hetkellistä motivaation puutetta.

Lauantaina juhlittiin heppatyttöjen pikkujouluja ja olikin mukavaa piristystä ankeaan viikkoon :)

Fasulle kuuluu hyvää, poni on ollut normaali (ahne) oma itsensä ja energiaakin on piisannut! Viikon "maastoilutauko" kostautui ylienergisellä ponilla, joka ei meinannut pysyä mitenkään nahkoissaan. Sitä edellinen maastokerta viikkoa aiemmin oli vieläpä niin onnistunut ja rauhallinen, mutta pieni tauko näköjään pisti ponin nupin ihan sekaisin. Jouduin tulemaan kesken lenkin selästä alas ja taluttamaan noin kilometrin kun en keksinyt enää muutakaan miten saisin Fasun rauhoittumaan. Toinen häntä tötteröllä esitteli piffipaffeja, ei suostunut kävelemään askeltakaan ja vähän väliä joku oli Fasun mielestä syömässä poniraukan hengiltä. Oli kyllä niin mielenkiintoista yrittää taluttaakin tuota - kauheimmat kohtaukset saatiin varmaan autoa sienellä pesevästä miehestä. Ota nyt taas selvää näiden järjenjuoksusta..? Lopulta kuitenkin kaikki hyvin ja rauha maassa, talutus vähän rauhoitti ponia ja loppulenkki selvittiin ihan kunnialla. Ja tämäkin ihme episodi on jäännyt tähän yhteen kertaan, enkä edes muista moista vastaavaa aiemmin - ainakaan noin "pahana".

Pienen ponin elämä on usein yllättävän haasteellista..

Vanha video, joka löytyi youtuben kätköistä - hupsu poni.. Fasun mielestä tuo "kivijuttu" oli ihan hurjan jännittävä kun se tuolla tavalla pilkoitti lumen seasta. Ties vaikka söisi tuollaisen pienen ponin!



Sain varattua meille kontrolliajan ja nyt ensi keskiviikkona ell tulee ultraamaan jalan, enää pari yötä siis. Silloin onkin jo 9vk kulunut edellisestä kontrollista, joten toivotaan että jalka olisi tässä ajassa mennyt paljon parempaan päin! Vähän jännittää jo minkähänlaisia uutisia sieltä tulee, mutta toivotaan tietenkin parasta.


Tuli investoitua marraskuun alussa W-Healing Rug hoitoloimeen, joka oli silloin tarjouksessa eikä jäänyt maksamaan kuin n. 100e posteineen. Oikein tyytyväinen olen ollut ostokseen, Fasukin on ilmeisesti pitänyt siitä kun niin notkeaa pukkirallia esitteli seuraavana aamuna Emmille kun loimi oli ollut ekaa kertaa yön yli päällä.. Toisessa kuvassa kärsämobiili ihan elementissään harittavine silmineen.

Lauantaina suunnattiin Roosan ja Hennan kanssa Tampereelle kohti Blogiexpoa. Yöunet jäivät aika lyhyiksi kellon soidessa kuudelta ja pimeässä oli varsin inhottavaa ajella melkein 3h, mutta kannatti lähteä! Harmittavasti ei keretty loppuun asti olemaan kun 12 jälkeen täytyi lähteä jo takaisinpäin ajelemaan että pysyttiin loppupäivän aikataulussa. Kaikinpuolin tapahtuma oli mielestäni onnistunut, lämminhenkinen ja täytti kyllä täysin odotukseni. Esitykset olivat mielenkiintoisia, etenkin paneelikeskustelusta pidin ja jäikin kyllä harmittamaan kun en ehtinyt kaikkia ohjelmia näkemään. Hienoa työtä oli tehty tapahtuman eteen ja mielestäni on ihanaa, että tälläisiä jaksetaan järjestää! :) Täältä löytyy Blogiexpo -aiheisia blogipostauksia, jos kiinnostaa lueskella enemmän.




Tästä kuvasta kiitokset Suvililja.net!

Lauantai huipentui sitten omalta osaltani "heppatyttöjen pikkujouluihin" ja olikin kerrassaan oikein hauskaa! Ohjelmassa meillä oli mm. aliasta hevossanastolla (toki muutamia jekkusanojakin löytyi seasta), sekä bingoa, jossa allekirjoittanut palkittiin yhdellä bingolla (ja valotikuilla!) Alias ei puolestaan sujunut ihan niin mallikkaasti miun osalta, menestystä ei siltä saralta siis tullut, mutta sitäkin hauskempaa oli. 12 jälkeen suunnattiin Lappeenrannan yöelämään ja neljän aikoihin olin takaisin himassa. Pitkä, mutta kaikinpuolin onnistunut päivä takana ja kyllä tuli uni nopeaan!

Ruokapuolikin oli kohdallaan, tässä osa illan herkuista - namnam. 


Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, keskiviikon jälkeen tulen sitten päivittelemään mitä kontrollikäynnillä sanottiinkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)